Bålsta Ridsportförening är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och har sin verksamhet på Katrinedals Gård. Alla vi som rider på vår anläggning, dvs. såväl ridskoleelever som privatryttare, är medlemmar i Bålsta Ridsportförening och det är på uppdrag av föreningen som Bålsta Ridskola bedriver ridskoleverksamhet. 

Du betalar ditt medlemskap en gång per år och utöver att kunna delta i aktiviteter är du då även försäkrad via Svenska Ridsportförbundets kollektiva olycksfallsförsäkring och du får hem den officiella tidningen Häst & Ryttare i brevlådan.

Både medlems- och ridavgiften betalas till Bankgiro 100-0884. Ange namn och personnummer på inbetalningen. 

Styrelsen och styrelsearbete

Medlemsavgift

Junior (upp till 20 år) 300kr/år
Senior 350kr/år

Medlemsskapet gäller per kalenderår


Styrelsen

Ordförande   Helena Kihlblom
Sektreterare Theresa Turesson
Kassör   Mira Häggström-Lesojeff
Ledamot Erica Wikström
Ungdomsrepresentant och Ledamot   Rebecca Tidestav
Suppleant   Susanne Jansson


Kontaktuppgifter

foreningen@balstaridskola.se

Bålsta Ridsportförening
c/o Bålsta Ridskola

Katrinedalsvägen 40
746 93 Bålsta

Presentation av styrelse och ungdomsstyrelse

Ordförande Helena Kihlblom

Hej! Jag heter Helena Kihlblom och är nyvald ordförande i styrelsen. Jag har tidigare erfarenhet av föreningsarbete och ser fram emot att få göra skillnad även här. Proffesionellt har jag jobbat med ledarskap och prestationsuteckling av både individer och team under många år.
Jag har ridit sedan barnsben och har tillsammans med mina barn varit aktiv på Bålsta ridskola sedan starten. Ni träffar absolut mig i stallet på fredagar och vid olika aktiviteter. På bilden ser ni min egen häst, Elton. På ridskolan är min favorithäst Skruttis.

Ordförande ungdomsstyrelsen Rebecca Tidestav

Hej! Jag heter Rebecca och är ordförande i USS och sitter även med i stora styrelsen som representant från Ungdomssektionens styrelse. Mig ser ni i stallet på måndagar, lördagar och vissa söndagar. Smulan är min absoluta favorit i stallet! 

Kassör Mira Häggström- Lesojeff

Hej! Jag heter Mira och har varit kassör i Bålsta Ridsportförening i tre år. Jag har varit på Bålsta Ridskola i 6 år. Mig hittar ni i stallet mest varje dag. Jag har många favoriter bland ridskolehästarna, men den största favoriten blir nog Caramell!

Sekreterare Theresa Thuresson

Jag heter Theresa Thuresson och är sekreterare i styrelsen. Jag har ridit i 10 år, 6 år på Bålsta ridskola. Mig träffar ni på tisdagar och en hel del andra dagar också. Min favorithäst är Campari.

Ledamot Erica Wikström

Erica Wikström heter jag och är ledamot i styrelsen. Jag har ridit sedan jag var liten men i 8 år på ridskolan. Ni hittar mig i stallet främst på måndagar och torsdagar men även då och då på helgerna. Favorithäst: Kan omöjligt välja en då alla är fantastiska på sitt egna lilla vis.

Suppleant Susanne Jansson
 

Jag heter Susanne Jansson och är aktiv suppleant i styrelsen. Jag har ridit i 10 år, 2 år på Bålsta. Mig träffar ni på det torsdagar och varannan vecka på lördagar. Favorithästen är Evert.