Personal


Janina Bengtsson

Janina är 34 år och kommer från Bålsta. Hon är diplomerad hippolog och även svensk ridlärare level 2. Janina har tidigare arbetat på Östermalms ridskola och som ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Janina är ansvarig för driften av ridskolan och hon har flera egna hästar på anläggningen som hon tävlar i hoppning. Janina har lektioner på torsdagar och privatlektioner.

Maria Danielsson

Maria är 33 år och diplomerad hippolog samt svensk ridlärare level 2. Hon har tidigare arbetat på Ågesta Ridskola och liksom Janina varit ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Maria har tävlat en del hoppning men säger inte nej till att rida ett dressyrpass. Maria har lektioner måndagar, fredagar och var fjärde söndag.

Camilla Hinas
Camilla är 29 år och diplomerad hippolog samt har även studerat ett extra kandidatår i hippologi och är svensk ridlärare level 2. Camilla lektioner på tisdagar och söndagar, och dressyr ligger henne varmt om hjärtat.
Idag rider och tävlar hon dressyr på sin egna häst Campari.
 

Camilla Eriksson
Camilla är 32 år är diplomerad hippolog med en kandidatexamen i hippologi, samt svensk ridlärare level 2. Camilla driver Stall Equinnea, där hon föder upp hopphästar och tar emot inackorderingar och tillridningshästar. Camilla har tidigare arbetat som ridlärare hos Rimbo Ryttare och innan det varit unghästutbildare och hästskötare. Just nu rider Camilla in sin 3-åring samt utbildar sin 4-åring för tävling och försäljning. Camilla har även en Ungersk Vizsla-hund som heter Herta.
 

Ellinor Myhrman
Ellie är 24 år och har tidigare under sin uppväxt haft egna hästar. Efter gymnasiet jobbade hon i butik, men kände att hon saknade hästarna. Ellie åkte då till USA för att jobba med hästar, och sedan vidare till Grekland för arbete med turridning.

Ellie gillar allt som har med hästar att göra, men inget slår en bra glopp på stranden! Ellie har svårt att välja mellan hoppning och dressyr, båda är lika kul.

Ellie jobbar i stallet och har Ridlekis på söndagar. Ellie värnar om både barnen och hästarna, och vill så småningom gå Hippologprogrammet.


Stephan Wagner

Stephan arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Stephan jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från tävlingsstall och har även körkort för lastbil. Stephan har en egen häst, Primo, som han köpt från ridskolan.