Personal


Janina Bengtsson

Janina är 33 år och kommer från Bålsta. Hon är diplomerad hippolog och även svensk ridlärare level 2. Janina har tidigare arbetat på Östermalms ridskola och som ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Janina är ansvarig för driften av ridskolan och hon har flera egna hästar på anläggningen som hon tävlar i hoppning. Janina har lektioner på tisdagar, torsdagar och var tredje lördag och söndag

 Maria Danielsson

Maria är 32 år och diplomerad hippolog samt svensk ridlärare level 2. Hon har tidigare arbetat på Ågesta Ridskola och liksom Janina varit ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Maria har tävlat en del hoppning men säger inte nej till att rida ett dressyrpass. Maria har lektioner måndagar, onsdagar, fredagar. och var tredje lördag och söndag

Camilla Hinas
Camilla är 28 år och diplomerad hippolog samt har även studerat ett extra kandidatår i hippologi och är svensk ridlärare level 2. Camilla är ridskolechef på Upplands-Bro Ryttarförening, och har några lektioner per vecka hos oss. Idag rider och tävlar hon dressyr på sin egna häst Campari. Camilla har lektioner på tisdagar och söndagar.
 


Anna Hulthèn (Vikarie)

Anna är 17 år och då och då hoppar hon in vid behov. Anna undervisar främst barngrupperna. Hon började som instruktör VT-17 och har gått ett flertal utbildningar inom ridsport och pedagogik, bl.a ULK1 och ULK2. Anna har ridit i många år och tävlar gärna på ridskolans hästar. Anna sitter också med i US och ni kan säkert stöta på henne en del i stallet.
 


Stephan Wagner

Stephan arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Stephan jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från tävlingsstall och har även körkort för lastbil. Stephan har en egen häst som Primo som han köpt från ridskolan.