Personal


Janina Bengtsson

Janina är 33 år och kommer från Bålsta. Hon är diplomerad hippolog och även svensk ridlärare level 2. Janina har tidigare arbetat på Östermalms ridskola och som ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Janina är ansvarig för driften av ridskolan och hon har flera egna hästar på anläggningen som hon tävlar i hoppning. Janina har lektioner på tisdagar, torsdagar och var tredje lördag och söndag

 Maria Danielsson

Maria är 32 år och diplomerad hippolog samt svensk ridlärare level 2. Hon har tidigare arbetat på Ågesta Ridskola och liksom Janina varit ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Maria har tävlat en del hoppning men säger inte nej till att rida ett dressyrpass. Maria har lektioner måndagar, onsdagar, fredagar. och var tredje lördag och söndag

Camilla Eriksson
Camilla är 32 år är diplomerad hippolog med en kandidatexamen i hippologi, samt svensk ridlärare level 2. Camilla driver Stall Equinnea, där hon föder upp hopphästar och tar emot inackorderingar och tillridningshästar. Camilla har tidigare arbetat som ridlärare hos Rimbo Ryttare och innan det varit unghästutbildare och hästskötare. Just nu rider Camilla in sin 3-åring samt utbildar sin 4-åring för tävling och försäljning. Camilla har även en Ungersk Vizsla-hund som heter Herta.
 

Camilla Hinas
Camilla är 28 år och diplomerad hippolog samt har även studerat ett extra kandidatår i hippologi och är svensk ridlärare level 2. Camilla har tidigare varit anställd hos oss och kommer ha privatlektioner vissa tider under läsåret 19/20. Idag rider och tävlar hon dressyr på sin egna häst Campari.
 


Stephan Wagner

Stephan arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Stephan jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från tävlingsstall och har även körkort för lastbil. Stephan har en egen häst, Primo, som han köpt från ridskolan.


Anna Hulthèn (Vikarie)

Anna är 17 år och då och då hoppar hon in vid behov. Anna undervisar främst barngrupperna. Hon började som instruktör VT-17 och har gått ett flertal utbildningar inom ridsport och pedagogik, bl.a ULK1 och ULK2. Anna har ridit i många år och tävlar gärna på ridskolans hästar. Anna sitter också med i US och ni kan säkert stöta på henne en del i stallet.