Personal


Janina Bengtsson

Janina är 34 år och kommer från Bålsta. Hon är diplomerad hippolog och även svensk ridlärare level 2. Janina har tidigare arbetat på Östermalms ridskola och som ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Janina är ansvarig för driften av ridskolan och hon har flera egna hästar på anläggningen som hon tävlar i hoppning. Janina har lektioner på torsdagar, lördagar och privatlektioner.

Maria Danielsson

Maria är 33 år och diplomerad hippolog samt svensk ridlärare level 2. Hon har tidigare arbetat på Ågesta Ridskola och liksom Janina varit ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Maria har tävlat en del hoppning men säger inte nej till att rida ett dressyrpass. Maria har lektioner onsdagar fredagar och varannan lördag och söndag.

Camilla Hinas
Camilla är 29 år och diplomerad hippolog samt har även studerat ett extra kandidatår i hippologi och är svensk ridlärare level 2. Camilla lektioner på tisdagar och söndagar, och dressyr ligger henne varmt om hjärtat.
Idag rider och tävlar hon dressyr på sin egna häst Campari.
 


Magnus Hagman

Magnus arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Magnus jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från större inackorderingsstall.