Janina Bengtsson

Janina är 34 år och kommer från Bålsta. Hon är diplomerad hippolog och även svensk ridlärare level 2. Janina har tidigare arbetat på Östermalms ridskola och som ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Janina är ansvarig för driften av ridskolan och hon har flera egna hästar på anläggningen som hon tävlar i hoppning. Janina har lektioner på torsdagar och privatlektioner.

Maria Danielsson

Maria är 33 år och diplomerad hippolog samt svensk ridlärare level 2. Hon har tidigare arbetat på Ågesta Ridskola och liksom Janina varit ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Maria har tävlat en del hoppning men säger inte nej till att rida ett dressyrpass. Maria har lektioner måndagar, fredagar och var fjärde söndag.

Camilla Hinas
Camilla är 29 år och diplomerad hippolog samt har även studerat ett extra kandidatår i hippologi och är svensk ridlärare level 2. Camilla lektioner på tisdagar och söndagar, och dressyr ligger henne varmt om hjärtat.
Idag rider och tävlar hon dressyr på sin egna häst Campari.

Matilda Larsson
Matilda är 25 år och kommer från Eskilstuna, med examen från hippologprogrammet 2020. Matilda är utbildad hästskötare och har även gjort yrkesprovet för SRL II. Hon har alltid drömt om att utbilda och tävla hästar men har funnit glädjen i att undervisa. Har tidigare tävlat en del hoppning upp tom 120 cm och äger idag två hästar, varav den ena har startat tom 110 cm och MSVC1 dressyr. Matilda brinner för hoppningen men säger inte nej till ett dressyrpass och hoppar av glädje när det står terräng på schemat (på bilden ser ni Matilda med sin häst Morris).

Matilda har ett föräldravikarit hos oss.

Ellinor Myhrman
Ellie är 24 år och har tidigare under sin uppväxt haft egna hästar. Efter gymnasiet jobbade hon i butik, men kände att hon saknade hästarna. Ellie åkte då till USA för att jobba med hästar, och sedan vidare till Grekland för arbete med turridning.

Ellie gillar allt som har med hästar att göra, men inget slår en bra glopp på stranden! Ellie har svårt att välja mellan hoppning och dressyr, båda är lika kul.

Ellie jobbar i stallet och har Ridlekis på söndagar. Ellie värnar om både barnen och hästarna, och vill så småningom gå Hippologprogrammet.

Stephan Wagner

Stephan arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Stephan jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från tävlingsstall och har även körkort för lastbil. Stephan har en egen häst, Primo, som han köpt från ridskolan.

Magnus Hagman

Magnus arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Magnus jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från större inackorderingsstall.