Personal


Janina Bengtsson

Janina är 36 år och kommer från Bålsta. Hon är diplomerad hippolog och även svensk ridlärare level 2 men som just nu även studerar till level 3 och hoppdomare. Janina har tidigare arbetat på Östermalms ridskola och som ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Janina är ansvarig för driften av ridskolan och hon har flera egna hästar på anläggningen som hon tävlar i hoppning. Janina har lektioner på torsdagar, var tredje lördag och söndag.

Maria Danielsson

Maria är 35 år och diplomerad hippolog samt svensk ridlärare level 2. Hon har tidigare arbetat på Ågesta Ridskola och liksom Janina varit ämneslärare på Realgymnasiets hästinriktade program. Maria har tävlat en del hoppning men säger inte nej till att rida ett dressyrpass. Maria har lektioner onsdagar fredagar och var tredje lördag och söndag.

Camilla Hinas 
Camilla är 31 år och diplomerad hippolog samt har även studerat ett extra kandidatår i hippologi och är svensk ridlärare level 2. Camilla har tidigare arbetat på Håbo ridsklubb och Upplandsbro ridskola. Camilla har lektioner på måndagar, tisdagar och var tredje lördag och söndag. Dressyr ligger henne varmt om hjärtat, där hon tävlat upp tom MSVB. 
Idag rider och tävlar hon dressyr/hoppning på sin egna häst Campari.
 

Erica Wikström
Erica är 35 år och en flitig elev som ridit på ridskolan i många år. Erica har tävlat lätt klass både i dressyr och hoppning. Nu till våren -22 kommer hon gå ridledarutbildningen. 
Erica har lektioner idag för mindre barn varannan söndag, hon hoppar även in som vikarie vid behov. 


Magnus Hagman

Magnus arbetar i stallet och sköter stall, ridhus, hagar och hästar. Magnus jobbar veckodagar (mån-fre). Han har tidigare erfarenhet från större inackorderingsstall.