Hästar

Babsan
Babsan är född 2013, renrasigt Gotlandsruss från Lojstahed, ca 125 cm. Hon är väldigt snäll i all hantering och älskar att bli ompysslad. I ridningen kan det ibland upplevas att Babsan vill gå lite fort men hon gör aldrig något dumt. Babsan kommer skolas in i verksamheten under hösten -19.

Bianca
Bianca är en D-ponny född 2005, svensk ridponny. Bianca är en lite försiktig tjej, men väldigt snäll i ridning och hantering. Hon är väldigt uppskattad hos eleverna för sin känslighet för ryttarens hjälper. Hon älskar att bli borstad och ompysslad. Bianca har tidigare tävlat hoppning upp till LB.

Caramell

Han 

Bella

OBS fel bild
Bella är inlånad från Grällsta ridcenter och är en D-ponny, född 2016. Väldigt snäll och vänlig individ som gillar att bli borstad. Bella är alltid pigg och glad.

Fidde
Fidde född 2017, 123 cm, gotlandsruss, kom till oss i maj -20. Utbildas för att kunna gå i verksamheten i framtiden. Fidde är väldigt lugn i sitt temperament och gillar att bli ompysslad. 

Gullan
Gullan född 2015, 125 cm, gotlandsruss, kom till oss i maj -20. Utbildas nu för att kunna gå i verksamheten till hösten. Gullan har tidgare haft ett föl. Hon är en pigg och framåt häst som är känslig för hjälperna och lyhörd på sin ryttare. Väldigt snäll i all hantering.

Ironman

Han är född 2018, i dagsläget ca 131 cm, imp danmark. Väldigt snäll och lugn i alla situationer, vi har precis börjat rida in honom vilket har gått väldigt bra hittills. Han kommer inte gå i ridskolan än då han har mycket kvar att lära.

Lotten

Lotten är en D-ponny född 2009 som fullkomligt älskar livet. Hon är otroligt positiv till vad man än hittar på och hon älskar när det händer något och när hon får vara med. Hon är väldigt snäll och har ett lugnt temperament även om hon ibland kan tycka att de andra ponnyerna är lite långsamma i ridhuset. Det bästa hon vet är att äta och att få uppmärksamhet. Även klappar från ridlärarna uppskattas, oavsett om det är mitt i en lektion tycker Lotten ibland att hon förtjänar en klapp.

Smulan

Smulan kom till oss vinter 2018, hon är ca 130 cm född 2005. Smulan älskar att hoppa och gillar när det går fort, i övrig ridning är hon världens snällaste och tryggaste ponny. Hon kan vara lite sur när man spänner sadelgjorden men är väldigt snäll att borsta och sköta.

Tessan

Tessan är en privathäst som ibland jobbar extra på ridskolan. Hon är väldigt snäll i all hantering o ridning, hoppning är en stor favorit hos Tessan

Tiramisu "Tassen"

Tiramisu, eller Tassen som han kallas, är en snäll och trygg shetlandsponny ca 105 cm född 2010 som alltid vill vara med där det händer. Han gillar att bli pysslad med och uppskattar både stora som små. Pigg och glad i ridningen men lyhörd på sin ryttare, han har ett stort steg för att vara så liten och uppskattar bommar och hinder .

Calle

 

Calle är född 2010 och är 155cm i mankhöjd, han är lika bra med nybörjare som med rutinerade ryttare. Han tillhör den yngre generationen på ridskolan och har en underbar inställning till vad man än ber honom om. Calle älskar att rida ut och att bli ompysslad i stallet.

Cacan

 

Cacan är född 2010, en svenskfödd valack, ca 164 cm. Lite känslig och försiktig men älskar att bli ompysslad. Cacan jobbar några dagar i veckan på ridskolan och rids av Janina övrig tid. Han är pigg och glad, uppskattar alla typer av lektioner.


Evert

Evert är född 2005 och är ca 163 cm i mankhöjd. Evert är en svensk född häst e. Nonstop R - Maraton. Evert är en häst som kan det allra mesta inom både dressyr och hoppning och är en stor favorit hos många. Evert går såväl specialgrupper samt nybörjargrupper med både barn och vuxna. 

Greta

Greta är född 2004 och ca 168 cm mankhöjd. Greta är en väldigt vänlig individ som alltid vill väl, hon gillar att bli ompysslad och hon vill gärna gå in först från hagen. Greta är en lite speciell dam i ridningen och kräver att man är lugn och har tålamod, får man henne på sin sida så är hon en klippa att rida.

Junior

Junior är född 2008 och är ca 173 cm i mankhöjd. Han har tävlat hoppning och dressyr på lättare nivå och är utb MSV dressyr. Junior är e. Cassini 2 - Sir Stostakovich **. Junior älskar att bli borstad och ompysslad, vill heslt bli kliad och klappad i pannan. Han är en väldigt snäll och trygg häst.


 
Lucky

OBS fel bild
Lucky eller So Luckie som hon heter är född 2011, 167 cm. Lucky är svenskfödd häst efter A-dur. Hon är en mkt snäll och vänlig häst som gillar det mesta. Hon kan vara lite försiktig om sitt huvud men är man bara lugn så är det inga problem.

Trasan 

Trasan eller Trasna Lad som han egentligen heter är en valack född -06, 168 cm, importerad från Irland. Trasan är en väldigt vänlig herre som gillar att bli borstad, kan se lite sur ut när sadelgjorden ska dras åt, väldigt snäll och okomplicerad i all hantering. Han är pigg och glad, gillar all sorts ridning men har en förkärlek till hoppning och får gärna lite snabbare fötter när det kommer fram hinder i ridhuset. Trasan har tidigare tävlat hoppning upp till LA nivå.