Avbokning/Igenridning

Är du sjuk eller av annan anledning tvungen att avboka din lektion gör du det före kl 12.00 samma dag om du rider på en vardag och före kl 9.00 om du rider på helgen. Alla som har bokat av sin lektion har möjlighet att rida igen upp till tre gånger per betalningsperiod i likvärdig grupp i mån av plats. Vi vill poängtera att det inte finns någon garanti för att kunna rida igen, utan att det som sagt är helt i mån av plats, även om vi alltid gör vårt yttersta för att lösa det.

För att boka av din lektion samma dag, maila till avbokning@balstaridskola.se. Vi noterar då avbokningen. När du vill rida igen mailar du till samma adress, avbokning@balstaridskola.se, och får då förslag på igenridningstillfällen. Om du mailar till ridskolans vanliga adress, finns risken att vi inte hinner se avbokningen och du blir då inte berättigad till igenridning. 

Tänk på att ett fungerande igenridningssystem bygger på att alla i god tid avbokar sin lektion i de fall det är möjligt. Vi lägger ut igenridningar på Facebook i möjligaste mån, håll alltid utkik!